rss search

Sakit hati

line

Cik F: “Sakit hati la baca blog kamu..”

Dekan: “Ia catatan peribadi…perubahan mengikut masa. Jangan baca yang lepas kalau sakit hati. Saya minta maaf banyak2 sebab tak ditakdirkan berjumpa dahulu. Kamulah kenangan terindah buat saya yang sy sendiri tak terungkap.” <–Copyright (c) 2011 Dekan. Allrights Reserved. =P

=)


3 comments

line
  1. Lol~! Database lama kena buang ni…

    line
  2. admin

    Kalau host kat elfbytes, diorang memang selalu backup. Haha. Sehingga insiden baru2 ni, backup pun yang 1 hour ago. Amat latest. Terbaek kan cypherhackz?

    History boleh tamper, tapi realiti x boleh ubah. =P

    line
  3. voldamort

    History boleh tamper, tapi realiti x boleh ubah.

    line

Leave a Reply